Csirkefalatok nyárson Téma: Egyéb kategória
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Eszközök: grillrács, kés, nyárs
Eljárások: darabolás, szeletelés, grillezés
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg csirkemell
12 szelet friss ananász
1 csipet őrölt köménymag
2 db citrom
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint só
Elkészítés:
Vágjuk fel kockákra a csirkehúst és az ananászkarikákat negyedekre.
Húzzuk fel a nyársakra a szeleteket váltakozva.
Locsoljuk meg a citromok levével.
Sózzuk, borsozzuk. Hintsük meg a köménnyel.
Helyezzük a kis nyársakat a rostra és oldalanként 5 percig süssük.