Csirkefalatok nyárson Téma: Egyéb kategória

Elkészítési idő: 30 perc  Munkaidő: 20 perc  könnyen elkészíthető  átlagos ár
Eszközök: grillrács, kés, nyárs
Eljárások: darabolás, szeletelés, grillezés

Adag: 6 főre

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg csirkemell
12 szelet friss ananász
1 csipet őrölt köménymag
2 db citrom
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint só

Elkészítés:

Vágjuk fel kockákra a csirkehúst és az ananászkarikákat negyedekre.

Húzzuk fel a nyársakra a szeleteket váltakozva.

Locsoljuk meg a citromok levével.

Sózzuk, borsozzuk. Hintsük meg a köménnyel.

Helyezzük a kis nyársakat a rostra és oldalanként 5 percig süssük.