FRISS GYÜMÖLCSSALÁTA JOGHURTTAL Téma: Egyéb kategória
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Eszközök: kés, keverőtál
Eljárások: darabolás, szeletelés, hámozás, kikeverés, kimagozás
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb hámozott, kockára vágott alma
4 db hámozott, kockára vágott őszibarack
1 kisebb hámozott, kockára vágott ananász
1 db passiógyümölcs
25 dkg joghurt
1 db hámozott, szeletelt banán
1 kisebb hámozott, kockára vágott kantalupdinnye
Elkészítés:
1. A joghurtot a passiógyümölcs pépes húsával összekeverjük.
2. Egy nagy tálban összeforgatjuk a sárgadinnyét, az ananászt, az őszibarackot, az almát és a banánt.
3. A gyümölcskeveréket kis tálakba osztjuk, a gyümölcsös joghurtot rákanalazzuk.