A nap könyve

Kávészenvedély
(HVG Kiadó, 2014)
Mi, megszállott kávérajongók, mindent megteszünk egy tökéletes feketéért. E könyv segítségével otthon is készíthetünk kiváló kávékat. Lépésről lépésre megismerhetjük a helyes pörkölési technikákat, tájékozódhatunk... bővebben...
Keresés
szakácskönyvek
egyéb gasztronómia
alapanyagokról (88), alapok (16), alkalmakrol (3), asztali etikett (2), asztrológia és gasztronómia (1), állateledel (1), egészséges táplálkozás (86), eljárás (75), eszköz (9), életrajz (3), ételcsoport (17), ételsor (1), éttermekről (7), évszak (1), gasztro-filozófia (1), gasztro-história (47), gasztro-kultúra (43), gasztro-pszichológia (1), gasztro-regény (3), gasztro-útleírás (7), gyógynövény (12), háztartástan (10), konyhai kisokos (19), könyvek italokról (54), különleges étel (1), magyar konyha (5), molekuláris gasztronómia (7), nemzetközi konyha (36), vásárlási tanács (11), vegetariánus (1)
magyar konyha
alföldi ételekről (2), balatoni ételekről (1), dunántúli (2), erdélyi (4), göcseji (2), hevesi (1), magyar ételek (82), magyarországi roma (1), magyarországi zsidó (2), vasi (1), zalai (1)
nemzetközi konyha
afrikai ételek (1), arab ételek (5), azerbajdzsáni ételek (1), ázsiai ételek (10), balkáni ételek (1), brit ételek (2), dél-amerikai ételek (1), francia ételek (26), görög ételek (8), grúz ételek (1), indiai ételek (2), indonéz ételek (2), japán ételek (6), karibi ételek (1), kelet-európai ételek (1), kínai ételek (13), latin-amerikai ételek (1), marokkói ételek (1), mediterrán ételek (18), mexikói ételek (4), nemzetközi ételek (171), német ételek (4), olasz ételek (35), orosz ételek (4), osztrák ételek (3), örmény ételek (1), portugál ételek (1), spanyol ételek (14), svájci ételek (2), svéd ételek (1), távol-keleti ételek (15), thai ételek (5), török ételek (3), ukrán ételek (1), vietnámi ételek (2), zsidó ételek (4)
ételcsoportok
befőttek (8), borkorcsolya (3), desszert (122), dip (1), disznótoros (1), egytálételekről (77), előétel (70), falatkák (25), fondü (2), főétel (97), főzelék (15), hamburger, burger (4), kenyér (19), köret (20), lekvárok, dzsemek (10), leves (101), levesbetét (2), mártások (46), menü (14), pástétomok (2), pecsenye (1), pékáru (10), raklet (1), rizsétel (5), saláta (68), savanyúság (1), sörkorcsolya (1), sütemény (127), szárnyasok (6), szendvics (15), tészták (38), vadétel (6)
alapanyagok
ázsiai alapanyagról (5), borral készülő ételekről (2), cukrokról, édesítőszerekről (4), csokoládéról (8), fűszerekről (22), gabonafélékről, lisztekről (26), gombákról (8), gyümölcsökről (50), halakról (68), húsokról (158), olajokról, zsiradékokról (5), sajtokról (23), tejtermékekről (22), tenger gyümölcseiről (28), tésztákról (70), tojásokról (10), zöldségekről (126)
eljárások
befőzés, aszalás (18), főzés (136), grillezésről (19), kenyérsütés (7), sütésről (203), tartósításról (27)
italok
aperitifek (1), borok (31), digestivumok (1), ivólevek (2), kávé (2), koktélok (4), konyakok (1), likőrök (1), pálinkák (2), pezsgők (1), sörök (5), teák (5), vermutok (1), vodkák (1), whisky (3)
évszakok
napszakok
ízek
sztárszakácsok
alain ducasse (2), anthony bourdain (1), bíró lajos (1), ferran adria (1), gordon ramsey (9), jamie oliver könyvei (14), kylie kwong (1), michel roux (1), neil perry (1), rachel allen (1)
alkalom
böjti (2), esküvő (1), farsang (1), gyerekzsúr (4), hétköznapi (1), húsvét (3), karácsony (12), kirándulás (3), piknik (1), szilveszter (3), ünnepi (26), vendégvárás (38)
egyéb szempontok