Ananász cooler Téma: Egyéb kategória

Elkészítési idő: 15 perc  Munkaidő: 15 perc  könnyen elkészíthető  átlagos ár
Eszközök: citromnyomó, kés, koktélos pohár, shaker, szűrő
Eljárások: darabolás, szeletelés, préselés, shakelés, szűrés

Adag: 1 főre

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 cl ananászlé
6 cl fehérbor
2 szelet citromhéj
1 teáskanál finomított kristálycukor
1 cl frissen préselt/facsart citromlé
igény szerint szénsavas ásványvíz

Elkészítés:

1. A jégbe hűtött fehérbort, az ananász- és citromlét, a kristálycukrot shakerben jéggel alaposan összerázzuk.

2. Hűtött collinsospohárba, jégkockákra szűrjük.

3. Felöntjük a szénsavas ásványvízzel, és kissé megkeverjük. Csavart citromhéjakkal díszítjük.