Vince Kiadó

Telefon: 361-375-7288
Weboldal: http://www.vincekiado.hu/
E-mail: info@vincekiado.hu
Legnépszerűbb kiadványok

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége....

Szerző: Krekulová, Alena
Kiadó: Vince Kiadó (2009)
Alig akad kultúra, amelyben az ételkészítés és- fogyasztás módjának olyan erőteljes vallási vetülete van,...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Finom csokoládés süteménnyel, vagy inkább a krémes csokoládéfelfújttal lehetne önt elcsábítani? Kedveli a...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A jól kiválasztott édesség minden főétkezés megkoronázása. A könyvben minden alkalomra talál ízlésének...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A mediterrán étrend számos pozitív vonása közismert, így az egészséges táplálkozás hívei is széles...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Tudta, hogy rafinált mártásokkal, öntetekkel milyen könnyű az egyszerűen elkészíthető ételekből is...

Szerkesztő: Cseh Szilvia
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok"...

Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

Szerző: Váncsa István
Kiadó: Vince Kiadó (2010)
Váncsa István új szakácskönyve a Lakomacímű sorozat első darabja, amely a Mediterráneumból a görög,...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Az egytálételeket szinte az egész világon mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők....

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A burgonya kétségtelenül az egyik legváltozatosabban felhasználható zöldségféle. Kiváló a tápértéke,...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel...

Szerzők: Werle, Louke, Cox, Jill
Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára,...

Kiadó: Vince Kiadó (2012)
Egyszerűen elkészíthető látványos szendvicsek, bolondos zsemlék és más péksütemények – hogy a gyerekek...

Szerző: Clements, Carole
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Igen különböző ízvilágú ételek ötletekben gazdag gyűjteménye ez a kis szakácskönyv: 120 leves receptjét...