Rosenstein Tibor

Rosenstein Tibor Weboldal:

A szakács szakmát már gyerekként élethivatásomul választottam. A Kőbányai Vendéglátó Vállalatnál kezdtem tanulmányaimat. Első évesként a Margitszigeti Nagyszállóban voltam tanuló. Kőbányán több kisebb üzletben dolgoztam, majd tíz évet töltöttem vidéken, Nagykőrösön a Cifra csárdában és Cegléden. 1979-től tíz éven át vezettem a budapesti Kispipa étterem konyháját. Első önálló üzletem a Kürtös ételbár volt, emellett nyitottam meg a családi nevünkkel hitelesített Rosenstein vendéglőt 1996-ban. Nagy boldogságom, hogy együtt dolgozom a családommal. Feleségem, Judit kereskedelmi végzettséget szerzett, most mindnyájunk „Mamája” az üzletben.

A szerző könyvei

Rosenstein szakácskönyv Rosenstein szakácskönyv
Szerző: Rosenstein Tibor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem...