Segal Viktor

Segal Viktor A Hilton Budapestben kezdte pályafutását, majd a Hilton Tel Avivban, és számos más nemzetközi étteremben és szállodában gyűjtött tapasztalatokat. Hazatérte után a Baraka étterem vezetője lett, majd saját éttermet nyitott. Jelenleg a herceghalmi Abacus szálloda gasztronómiai vezetője, és független tanácsadóként dolgozik. 2010-ben ő készítette az Operabálon felszolgált fogásokat is. A csúcsgasztronómia egyik legelismertebb hazai képviselője.

A szerző könyvei

Színek és ízek Színek és ízek
Szerző: Segal Viktor
Kiadó: Book Kiadó (2010)

Segal Viktor e könyvében 15 kedvenc alapanyagát mutatja be 75 ínycsiklandó recept formájában - sőt, még...

Ízek és formák Ízek és formák
Szerző: Segal Viktor
Kiadó: Boook Kiadó (2011)

A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos...

Piknik Piknik
Szerző: Segal Viktor
Kiadó: Libri kiadó (2013)

Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb chefje és gasztronómiai tanácsadója ezúttal a...