Bourdain, Anthony

Francia gyökerekkel rendelkező, de már Amerikában, New Yorkban (1956-ban) született mesterszakács, étteremtulajdonos, és ismert tévés személyiség (tévés sorozatai közül több nálunk is látható). Könyvei világszerte számos fordítást értek meg, hiszen szerzőjük a gasztronómia tágabb területén belül rendkívül változatos témákról, kitűnő, egyedi - humorban is bővelkedő - stílusban ír.
A szerző könyvei

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
„Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell főzni.” Ezzel indít Anthony...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Cephalion Kiadó (2007)
Amerika kedvenc szakácsa, Anthony Bourdain, felkerekedik, hogy megtalálja az ételek Szent-Grálját:...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Tericum Kiadó (2014)
Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok?...