Bogos Katalin

A szerző könyvei

A 100 legjobb hagymaétel A 100 legjobb hagymaétel
Szerzők: Rus Ibolya, Bogos Katalin
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

Egy csípős liliomhoz Hagyma, te édes, te csípős, te béles! -- Ma tehozzád zeng ódát szerelmes ínyem....

A 100 legjobb húsos jó falat A 100 legjobb húsos jó falat
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A vegetáriánus és az édesszájú olvasók rossz helyen keresgélnek, ha ebből a kötetből szeretnének ebédnek...

A 100 legjobb leves A 100 legjobb leves
Szerzők: Bogos Katalin, Mózes István Miklós
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2005)

Mai étkezésünk megszokott bevezető étel, a leves, alig háromszáz éve még szinte teljesen hiányzott a magyar...

A 100 legjobb recept a nagyvilágból A 100 legjobb recept a nagyvilágból
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény...

A 100 legjobb zöldséges finomság A 100 legjobb zöldséges finomság
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

Kedves Olvasóim! Előre bocsátom, nem vagyok megrögzött vegetáriánus, éppúgy szeretem a faszénen sült...

A 100 legjobb saláta A 100 legjobb saláta
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

Örvendetes módon egyre növekszik a salátakedvelők tábora. Azoké, akik nem elégednek meg az elmúlt...

A 100 legjobb ötlet hidegtálakhoz A 100 legjobb ötlet hidegtálakhoz
Szerzők: Bártfai László, Bogos Katalin
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

Amikor vendégváráshoz készülődünk, felmerül a kérdés: meleg étel vagy hideg étel kerüljön az asztalra?...