Bencsik Klára
A szerző könyvei

Szerzők: Bencsik Klára, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1989)

Szerzők: Bencsik Klára, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Rittler-Jajczay Kiadó (1999)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1999)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (2003)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1997)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1994)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1999)

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2004)
A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal,...

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1999)

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Bach Katalin, Dr. Nyiredyné Dr. Mikita Klára, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Anonymus Kiadó (2001)
Az epebetegek gyógyításában a legtöbb nyugat-európai országban közel sincs olyan jelentősége a diétának,...