Szabadtéren készülő ételek


Szűrők megjelenítése ▾

jellemző összetevő
összetevő kizárása
eszközök
népek konyhái
főbb eljárások
nehézségi fok
elkészítési idő
tényleges munkaidő
vegetáriánus, vegan

Szűrők megjelenítése ▾

685 találat

Grillezett creme brulée
Grillezett creme brulée
Créme brulée | több mint 2 óra | átlagos ár | tapasztalatot kíván
1. A krém előkészítéséhez hosszában vágjuk ketté a vaníliarudat. Tegyük vastagfalú lábasba a tejszínt. A félbevágott vaníliát, a fahéjdarabot és szétnyitott, magjaitól megtisztított paprikákat adjuk a...
Grillezett marhabélszínérmék
Grillezett marhabélszínérmék
Grillezett bélszín | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A vastag bélszínszeleteket csavarjuk vékony baconszeletbe, és ezt rögzítsük zsineggel.
2. Öntsük tálba vagy mérőedénybe a bort, keverjük bele a mogyoróhagymát, a zellert, a répát, a fokhagymát, a ...
Boros-mázas báránycomb
Boros-mázas báránycomb
Vörösboros grillezett bárány, Mézes grillezett bárány | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Melegítsük elő a fedett, gázzal működő grillsütőt közepes fokozatra.
2. A máz elkészítéséhez tegyük a mustárt, a narancshéjat, a szerecsendiót, a bort, a mézet és az ecetet egy lábasba, és kis lá...
Hot dog csípős paprikával és sajttal töltve
Hot dog csípős paprikával és sajttal töltve
Hot dog | 35 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjunk mindegyik kolbászba nyílást, és töltsük meg megmosott és keresztben felszeletelt paprikával és csíkokra vágott sajttal. Kössük át vékony zsineggel, hogy ki ne potyogjon belőle a töltelék.
...
Csirkecomb tekercs
Csirkecomb tekercs
Gyümölcsös grillezett csirkecomb | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szilvát kimagozzuk (ha van egyáltalán benne), és néhány órára beáztatjuk a ginbe.
2. A csirkecombokat kifilézzük, és enyhén kiklopfoljuk. Belső felét sózzuk, borsozzuk.
3. A borókabogyót mozsár...
Kókuszos ananász grillezve
Kókuszos ananász grillezve
Grillezett ananász | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Készítsük elő a grillezőt közvetlen sütésre, és melegítsük forróra.
2. Eközben hámozzuk meg, szeljük fel karikákra, és dinnyevájóval vagy gyümölcsmagozóval vájjuk ki a szeletek közepéből a rostos ...
Márványsajtos csirkemell
Márványsajtos csirkemell
Grillezett csirkemell | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A csirkemellből 4 szeletet vágunk, sóval, borssal megszórjuk.
2. A szeletek mindkét oldalát grillrácsom megsütjük.
3. A grapefruitot meghámozzuk és gerezdjeire bontjuk.
4. Tálalásnál a hússzelet...
Grillezett húsok
Grillezett húsok
Grillezett vegyes húsok | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a pulykamellet, a kolbászt, a szalonnát, a paprikát és a hagymát kb. 3 cm-es darabokra.
2. Egy tálban forgassuk össze a húsokat és a zöldségeket 3 dl olívaolajjal és a felaprított rozmarin...
Garnélarák bambusznyárson baconnal és bazsalikommal
Garnélarák bambusznyárson baconnal és bazsalikommal
Grillezett rák | több mint 2 óra | drága | tapasztalatot kíván
1. Öblítsük le folyó víz alatt a garnélarákokat, csöpögtessük le, és itassuk szárazra papírtörlővel. A rákokról kézzel hántsuk le a páncéljukat, a lábuknál kezdjük, és úgy szedjük le róluk, mint egy m...
Grillezett szardínia paprikával
Grillezett szardínia paprikával
Grillezett szardínia | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szardíniát (melyből lehetőleg közepes és nagyobb méretűeket válasszunk) lepikkelyezzük, de nem kell kibelezni. Sós vízben megmossuk, és bedörzsöljük a tengeri sóval. Jó két óra hosszat állni hag...
Grillezett szardíniák
Grillezett szardíniák
Grillezett szardínia | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A halakat konyhakészre előkészítjük.
2. Az ízesítőket az olajjal összekeverjük, és a halakat ebbe a páclébe tesszük. Legalább 30 percig állni hagyjuk.
3. Kivesszük, megfűszerezzük, és mérettől fü...
Grillezett halak
Grillezett halak
Grillezett rák, Roston sült hal | 70 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A grillt előmelegítjük. A nyelvhalat és a márnát konyhakészre előkészítjük, az ördöghalfilével és a garnélával együtt megmossuk, alaposan lecsöpögtetjük, 4 evőkanál olívaolajjal bekenjük, és lefedv...
Grillezett rákok
Grillezett rákok
Grillezett rák | 50 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A rákok hasát a fejéig ollóval felvágjuk, és 6 evőkanál olajban pároljuk.
2. Felforrósított grillen, folyamatosan forgatva, 8 percig sütjük.
3. Az olívaolajból, a citromléből, a sóból és a megtis...
Szezámmagos spárga grillezve
Szezámmagos spárga grillezve
Grillezett sárga | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Készítsük elő a grillezőt közvetlen sütésre, és melegítsük forróra.
2. Pattintsuk le és dobjuk el a nem túl vékony szálú spárgaszálak fás alsó részét. Fogpiszkálóval vagy bambusznyárssal fűzzünk ö...
Birkanyársak
Birkanyársak
Birka saslik | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A húst olyan kicsi darabokra vágjuk, hogy a 25-30 cm hosszú fanyársakra fel tudjuk húzni őket.
2. A nyársakat süssük meg nem túl forró faszenes grillen. Sóval, borssal ízesítsük. A nyársakhoz olív...
Grillezett lazac
Grillezett lazac
Grillezett lazac | 20 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A halfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd hosszában a bőrig bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át.
2. Az így előkészített filéket szétnyitjuk. Enyhén megsózzuk, olajjal vagy olvasztott vajjal ...
Grillezett sertéshús
Grillezett sertéshús
Grillezett sertéskaraj | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Előkészítjük a grillt.
2. A karajt leöblítjük, szárazra töröljük, és megkenjük olívaolajjal. Mindkét oldalról megsózzuk, és megborsozzuk.
3. Az előmelegített konyhai grillezőben vagy a kerti ros...
Kardhal nyárson sütve
Kardhal nyárson sütve
Roston sült kardhal | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Éppen csak megütögetve, finoman simítsuk ki a kardhalszeleteket, és vágjuk őket félbe.
2. A zsemlemorzsát keverjük össze sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel.
3. Ennek a keveréknek a negy...
Nyárson sült hús
Nyárson sült hús
Bárány saslik, Marhahúsos saslik, Rablóhús vegyes húsból | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A lehetőleg puha húst megmossuk, kb. 3 cm-es kockákra aprítjuk, és tálkába tesszük. Minden oldalról megborsozzuk, és megszórjuk oregánóval.
2. Az olívaolajjal és a citromlével megöntözzük. Letaka...
Lazac chilis paradicsommártással
Lazac chilis paradicsommártással
Grillezett lazac | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szószhoz olvasszuk fel a vajat egy nagy lábasban, és kis lángon pirítsuk rajta a hagymát és a fokhagymát puhára és üvegesre.
2. Keverjük hozzá a paradicsomot és főzzük további 15 percig, alkalma...
további találatok...