Grillezzünk ezt-azt a szabadban


Szűrők megjelenítése ▾

jellemző összetevő
összetevő kizárása
eszközök
népek konyhái
főbb eljárások
nehézségi fok
elkészítési idő
tényleges munkaidő
vegetáriánus, vegan

Szűrők megjelenítése ▾

655 találat

Boros-mázas báránycomb
Boros-mázas báránycomb
Vörösboros grillezett bárány, Mézes grillezett bárány | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Melegítsük elő a fedett, gázzal működő grillsütőt közepes fokozatra.
2. A máz elkészítéséhez tegyük a mustárt, a narancshéjat, a szerecsendiót, a bort, a mézet és az ecetet egy lábasba, és kis lá...
Hot dog csípős paprikával és sajttal töltve
Hot dog csípős paprikával és sajttal töltve
Hot dog | 35 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjunk mindegyik kolbászba nyílást, és töltsük meg megmosott és keresztben felszeletelt paprikával és csíkokra vágott sajttal. Kössük át vékony zsineggel, hogy ki ne potyogjon belőle a töltelék.
...
Csirkecomb tekercs
Csirkecomb tekercs
Gyümölcsös grillezett csirkecomb | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szilvát kimagozzuk (ha van egyáltalán benne), és néhány órára beáztatjuk a ginbe.
2. A csirkecombokat kifilézzük, és enyhén kiklopfoljuk. Belső felét sózzuk, borsozzuk.
3. A borókabogyót mozsár...
Kókuszos ananász grillezve
Kókuszos ananász grillezve
Grillezett ananász | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Készítsük elő a grillezőt közvetlen sütésre, és melegítsük forróra.
2. Eközben hámozzuk meg, szeljük fel karikákra, és dinnyevájóval vagy gyümölcsmagozóval vájjuk ki a szeletek közepéből a rostos ...
Márványsajtos csirkemell
Márványsajtos csirkemell
Grillezett csirkemell | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A csirkemellből 4 szeletet vágunk, sóval, borssal megszórjuk.
2. A szeletek mindkét oldalát grillrácsom megsütjük.
3. A grapefruitot meghámozzuk és gerezdjeire bontjuk.
4. Tálalásnál a hússzelet...
Grillezett húsok
Grillezett húsok
Grillezett vegyes húsok | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a pulykamellet, a kolbászt, a szalonnát, a paprikát és a hagymát kb. 3 cm-es darabokra.
2. Egy tálban forgassuk össze a húsokat és a zöldségeket 3 dl olívaolajjal és a felaprított rozmarin...
Garnélarák bambusznyárson baconnal és bazsalikommal
Garnélarák bambusznyárson baconnal és bazsalikommal
Grillezett rák | több mint 2 óra | drága | tapasztalatot kíván
1. Öblítsük le folyó víz alatt a garnélarákokat, csöpögtessük le, és itassuk szárazra papírtörlővel. A rákokról kézzel hántsuk le a páncéljukat, a lábuknál kezdjük, és úgy szedjük le róluk, mint egy m...
Grillezett rákok
Grillezett rákok
Grillezett rák | 50 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A rákok hasát a fejéig ollóval felvágjuk, és 6 evőkanál olajban pároljuk.
2. Felforrósított grillen, folyamatosan forgatva, 8 percig sütjük.
3. Az olívaolajból, a citromléből, a sóból és a megtis...
Grillezett szardíniák
Grillezett szardíniák
Grillezett szardínia | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A halakat konyhakészre előkészítjük.
2. Az ízesítőket az olajjal összekeverjük, és a halakat ebbe a páclébe tesszük. Legalább 30 percig állni hagyjuk.
3. Kivesszük, megfűszerezzük, és mérettől fü...
Grillezett szardínia paprikával
Grillezett szardínia paprikával
Grillezett szardínia | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szardíniát (melyből lehetőleg közepes és nagyobb méretűeket válasszunk) lepikkelyezzük, de nem kell kibelezni. Sós vízben megmossuk, és bedörzsöljük a tengeri sóval. Jó két óra hosszat állni hag...
Grillezett halak
Grillezett halak
Grillezett rák, Roston sült hal | 70 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A grillt előmelegítjük. A nyelvhalat és a márnát konyhakészre előkészítjük, az ördöghalfilével és a garnélával együtt megmossuk, alaposan lecsöpögtetjük, 4 evőkanál olívaolajjal bekenjük, és lefedv...
Birkanyársak
Birkanyársak
Birka saslik | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A húst olyan kicsi darabokra vágjuk, hogy a 25-30 cm hosszú fanyársakra fel tudjuk húzni őket.
2. A nyársakat süssük meg nem túl forró faszenes grillen. Sóval, borssal ízesítsük. A nyársakhoz olív...
Szezámmagos spárga grillezve
Szezámmagos spárga grillezve
Grillezett sárga | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Készítsük elő a grillezőt közvetlen sütésre, és melegítsük forróra.
2. Pattintsuk le és dobjuk el a nem túl vékony szálú spárgaszálak fás alsó részét. Fogpiszkálóval vagy bambusznyárssal fűzzünk ö...
Grillezett sertéshús
Grillezett sertéshús
Grillezett sertéskaraj | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Előkészítjük a grillt.
2. A karajt leöblítjük, szárazra töröljük, és megkenjük olívaolajjal. Mindkét oldalról megsózzuk, és megborsozzuk.
3. Az előmelegített konyhai grillezőben vagy a kerti ros...
Grillezett lazac
Grillezett lazac
Grillezett lazac | 20 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A halfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd hosszában a bőrig bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át.
2. Az így előkészített filéket szétnyitjuk. Enyhén megsózzuk, olajjal vagy olvasztott vajjal ...
Nyárson sült hús
Nyárson sült hús
Bárány saslik, Marhahúsos saslik, Rablóhús vegyes húsból | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A lehetőleg puha húst megmossuk, kb. 3 cm-es kockákra aprítjuk, és tálkába tesszük. Minden oldalról megborsozzuk, és megszórjuk oregánóval.
2. Az olívaolajjal és a citromlével megöntözzük. Letaka...
Kardhal nyárson sütve
Kardhal nyárson sütve
Roston sült kardhal | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Éppen csak megütögetve, finoman simítsuk ki a kardhalszeleteket, és vágjuk őket félbe.
2. A zsemlemorzsát keverjük össze sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel.
3. Ennek a keveréknek a negy...
Lazac chilis paradicsommártással
Lazac chilis paradicsommártással
Grillezett lazac | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A szószhoz olvasszuk fel a vajat egy nagy lábasban, és kis lángon pirítsuk rajta a hagymát és a fokhagymát puhára és üvegesre.
2. Keverjük hozzá a paradicsomot és főzzük további 15 percig, alkalma...
Zöldséges kebab mozzarellával
Zöldséges kebab mozzarellával
Zöldség kebab | 45 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A cukkinit és padlizsánt nagyobb darabokra vágjuk, és száraz grillserpenyőben 7-10 perc alatt megsütjük.
2. Vízbe áztatunk 8 hurkapálcát. A cukkinit és a padlizsánt a mozzarellagolyóval, koktélpar...
Mediterrán bárányhúsos tekercs
Mediterrán bárányhúsos tekercs
Húsos melegszendvics, Töltött pita | 50 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Áztassuk 30 percre meleg vízbe a fa- vagy bambusznyársakat (ha használunk). Keverjük össze a bárányhúst a tojásokkal, a fehér hagymával, a fokhagymával, a citromlével, az olajjal, a petrezselyemmel...
további találatok...