Változatos rizottók

Feltételek: rizottó

Szűrők megjelenítése ▾

jellemző összetevő
összetevő kizárása
egytálételfajták
népek egytálételei
nehézségi fok
ízvilág
évszak, napszak
alkalom
főbb eljárások
elkészítési idő
tényleges munkaidő
vegetáriánus, vegan
speciális diéta
egyéb szempontok

Szűrők megjelenítése ▾

197 találat

Giuseppe Verdi rizottó
Giuseppe Verdi rizottó
Spárgás rizottó | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Tisztítsuk meg, és aprítsuk fel a hagymát. A gombát mossuk meg, és szeleteljük fel vékonyan.
2. A spárgát tisztítsuk meg, sós vízben fözzűk roppanósra, majd felhasználásig tegyük jéghideg vízbe.
...
Rizottó zöld spárgával
Rizottó zöld spárgával
Spárgás rizottó | 50 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A húsalaplevet felforrósítjuk. A spárgát meghámozzuk, a fejét levágjuk és félretesszük, a szárakat 2 cm-es darabokra aprítjuk.
2. A hagymát nagyobb edényben a forró vajon üvegesre pároljuk. A sp...
Spárgás rizottó
Spárgás rizottó
Spárgás rizottó | 35 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Folyó víz alatt alaposan tisztítsuk meg a spárgát, a fehér részét pedig távolítsuk el. A spárgacsúcsokat vágjuk le, és tegyük félre, a szárakat pedig szeleteljük fel kb. 1 cm-es darabokra.
2. Tegy...
Rizottó milánói módra
Rizottó milánói módra
Velős rizottó | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tyúkhúsalaplevet felmelegítjük. 2 evőkanálnyi lébe a sáfrányt beáztatjuk.
2. A velőt a csontból kivesszük, és mélyebb edényben 6 dkg forró vajon a hagymával együtt megpároljuk.
3. A rizst be...
Rizottó habzóborral és korianderrel
Rizottó habzóborral és korianderrel
Fűszeres rizottó, Sajtos rizottó, Rizottó borral | 35 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Olvasszunk fel 2 evőkanál vajat egy nagyobb serpenyőben közepes lángon. Tegyük bele a hagymát, és süssük 3-4 percig, míg megüvegesedik.
2. Adjuk hozzá a rizst, és pirítsuk 2 percig. Öntsük hozzá a...
Zöld rizottó
Zöld rizottó
Spenótos rizottó | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A levest felforraljuk, majd kis lángon melegen tartjuk.
2. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a karikára vágott póréhagymát és a zúzott fokhagymát (1. kép).
3. Hozzáadjuk a rizst, ...
Rizottó garnélarákkal és spárgával
Rizottó garnélarákkal és spárgával
Rizottó tenger gyümölcseivel, Spárgás rizottó | 45 perc | drága | könnyen elkészíthető
1. Felforraljuk a zöldség-alaplét , és a spárgát 3 percig előfőzzük benne. Leszűrjük, az alaplét félretesszük. A spárgát hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, és félretesszük. Az alaplét visszaönt...
Cukkinis-almás rizottó
Cukkinis-almás rizottó
Cukkinis rizottó, Almás rizottó | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Az almakockákat meglocsoljuk citromlével.
2. A hagymát körülbelül 3 perc alatt puhára pároljuk az olajon. Hozzáadjuk a burgonyát, a cukkinit és a sárgarépát. 2 percig pirítjuk.
3. Beletesszük a...
Rizottó tintahallal és fokhagymás vajjal
Rizottó tintahallal és fokhagymás vajjal
Rizottó tenger gyümölcseivel | 40 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tintahal nagyobb csápjait kockákra vágjuk. Zsákját hosszában félbevágjuk, függőlegesen és vízszintesen több helyen bemetsszük.
2. Nagy, vastag aljú lábosban felforrósítunk 2 evőkanál vajat az ol...
Csirkés rizottó
Csirkés rizottó
Csirkehúsos rizottó | 80 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Egy serpenyőben 3 evőkanál vajat megolvasztunk az olajjal, és megfuttatjuk rajta a hagymát, zellert és a sárgarépát.
2. A 8 darabba vágott csirkét sózzuk, borsozzuk és a zöldségalapon megpirítjuk...
Hagymás-mazsolás rizottó
Hagymás-mazsolás rizottó
Mazsolás rizottó | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A megmosott mazsolát 15 percre a pálinkába áztatjuk.
2. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. A lábosba szórjuk a rizst. 1-2 percig kevergetve p...
Csirkés rizottó édesköménnyel
Csirkés rizottó édesköménnyel
Rizottó édesköménnyel, Csirkehúsos rizottó | 75 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Az édesköménygumót vékonyan felszeleteljük.
2. 4 dkg megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellfilét, és 3 percig kevergetve pirítjuk...
Rizottó garnélával
Rizottó garnélával
Rizottó tenger gyümölcseivel | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A húsalaplevet felmelegítjük. A mogyoróhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, és nagyobb edényben, 5 dkg forró vajon aranybarnára pirítjuk.
2. Utána a rizst beletesszük, és hagyjuk, hogy megüvegese...
Rizottó gorgonzolával
Rizottó gorgonzolával
Sajtos rizottó | 35 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Egy serpenyőben közepes tűzön megolvasztjuk a vajat, és a hagymát 3-4 percig dinszteljük benne.
2. Hozzáadjuk a rizst, és állandóan kevergetve 2 percig pirítjuk.
3. A bort ráöntjük, és az alkohol...
Spárgás rizottó mentával
Spárgás rizottó mentával
Spárgás rizottó | 90 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Két evőkanál vajat közepes tűzön felmelegítünk, a spárgadarabokat 3 perc alatt megpároljuk.
2. 2,5 deciliter zöldséglevessel felöntjük, felforraljuk. A tűz hőfokát csökkentjük, a spárgát 15 perc...
Epres rizottó
Epres rizottó
Epres rizottó | 35 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A 4 vagy 6 felé vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Kidobjuk.
2. Az olajon 2 percig pirítjuk a rizst. Ráöntjük a bort, a levét elpárologtatjuk. Hozzáöntünk 1.25 dl zöldséglevest , és gyakori ke...
Garnélarákos, mézes rizottó
Garnélarákos, mézes rizottó
Rizottó tenger gyümölcseivel | 30 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A bort és a mézet felforraljuk. Hozzáadjuk a rákot és 3 percig főzzük. Leszűrjük, és a levét félrerakjuk. A főtt rákot összevágjuk.
2. Az olajon, közepes tűzön a fenyőmagot és a póréhagymát kissé ...
Tejszínes, pisztrángos rizottó kapribogyóval
Tejszínes, pisztrángos rizottó kapribogyóval
Halas rizotttó | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A póréhagymát és a fokhagymát körülbelül 3 perc alatt puhára pároljuk 1 evőkanál olajon.
2. Hozzáadjuk a rizst, és állandóan kevergetve 2 percig főzzük.
3. Fokozatosan felöntjük a hal- vagy ...
Rizottó maranói módra
Rizottó maranói módra
Rizottó tenger gyümölcseivel | 70 perc | drága | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tintahalat megmossuk, és nem túl kis darabokra vágjuk. A garnélát megmossuk. Az olaj felét mélyebb serpenyőben felforrósítjuk.
2. A tintahalat meg a garnélát a megtisztított, összevágott fokhag...
Sonkás-paradicsomos rizottó
Sonkás-paradicsomos rizottó
Paradicsomos rizottó, Sonkás rizottó | 65 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
2. A hőmérsékletet közepesre emeljük, és a lábosba szórjuk a rizs...
további találatok...