Muskátlikrém

| Muskátlikrém receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: habverő, keverőtál
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg porcukor
2 és fél dl tejszín
1 rúd vanília
2 evőkanál porcukor
1 és ¼ dl sűrű tejszín

Elkészítés:

1. Egy csavaros üvegbe tesszük a 12.5 dkg porcukrot a vaníliarúddal. Egy másik üvegbe tesszük a 2 evőkanál porcukrot muskátlilevelekkel. 10 másodpercig rázzuk, majd legalább 2 órára félretesszük, hogy az ízek összeérjenek.

2. Elektromos habverővel a tejszínből és a muskátliillatú cukorból kemény habot verünk. Fémkanállal belekeverjük a sűrű tejszínt.

Muskátlikrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 580 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Kép nélkül
Muskátlikrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
könyvek