Apró kosárkák snidlinges brie-s töltelékkel

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Apró kosárkák snidlinges brie-s töltelékkel
Adag: 4 főre (12 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 dkg brie sajt
ízlés szerint snidling
2 evőkanál liszt
2 evőkanál tej
2 db tojás
2 dl tejszín
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az alreceptben megadottak szerint elkészítjük a tésztakosárkákat.

2. A lisztet, a tejet és héjával együtt a brie sajtot turmixoljuk.

3. Az egész tojásokat meg a sárgáját belekeverjük, és tejszínnel engedjük fel.

4. Snidlinggel, sóval, borssal fűszerezzük, és a kis kosárkákba töltve megsütjük.

Apró tésztakosárkák

Kép nélkül
1 csomag mélyhűtött leveles vajastészta
igény szerint olaj vagy
igény szerint vaj

1. A sütőt 200 °C-ra (gáz: 6) bemelegítjük.

2. 12 kerek formát kivajazunk vagy kiolajozunk.

3. A felolvadt leveles vajas tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és korongokat szúrunk ki belőle.

4. A formákba nyomjuk, és kb. 20 perc alatt aranysárgára, ropogósra sütjük.

Apró kosárkák snidlinges brie-s töltelékkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 671 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Apró kosárkák snidlinges brie-s töltelékkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
szólj hozzá, értékelj