Hummusz

Humusz

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hummusz
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 doboz konzerv csicseriborsó
dl citromlé
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint bors
ízlés szerint olívaolaj
ízlés szerint köménypor
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az egyenként 30 dekás csicseriborsó-konzerveket alaposan leszűrjük, és turmixgépben a citromlével, olívaolajjal, a tört fokhagymával pépesítjük.

2. Köményporral, sóval, borssal fűszerezzük, és kis tálkába halmozzuk.

3. A tetejére egy kevés olívaolajat öntünk, a hűtőszekrényben 2 napig is eltarthatjuk.

Hummusz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1532 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Hummusz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
könyvek