Töltött újburgonya

Tejföllel-kaviárral töltött újburgonya

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Töltött újburgonya
Eszközök: kés, keverőtál, sütő, tepsi
Eljárások: hűtés, sütés, töltés
Adag: 1 tepsi (30 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál kaviár
30 db újburgonya
2 és fél dl tejföl

Elkészítés:

1. A sütőt 200 °C-ra bemelegítjük. A diónyi újburgonyákat lesikáljuk, és a héját villával megszurkálva tepsire fektetjük, 30 perc alatt megsütjük, kihűtjük.

2. A tetejét kereszt alakban bevágjuk, a vágatot kissé széthúzzuk, és ide tejfölt, erre kaviárt halmozunk.

Egyforma, nagy diónyi újburgonya a legjobb hozzá. A krumplit akár 3 órával hamarabb megsüthetjük, csak tölteni kell tálalás előtt.
Töltött újburgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2497 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Töltött újburgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
cikkek