Friss mentás ízesítő

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Friss mentás ízesítő
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg friss menta
2 evőkanál citromlé
½ teáskanál
2 szál újhagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanál porcukor

Elkészítés:

1. A friss mentát, az újhagymát és a zöld chilit finomra aprítjuk.

2. Összekeverjük a zúzott fokhagymával, a porcukorral, a sóval és a citromlével.

3. Lefedve legalább 60 percen át hűtjük. Vékony citrom- és újhagyma szeletekkel díszítve tálaljuk.

Friss mentás ízesítő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1329 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Friss mentás ízesítő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
twitter