Sárgabarackhab

| Sárgabarackhab receptek
Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 35 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sárgabarackhab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg hámozott, kimagozott sárgabarack

Elkészítés:

1. A barackot kevés forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, majd kimagozzuk, húsát gyengén megpároljuk, majd szitán áttörjük vagy összeturmixoljuk, azonnal hozzáadjuk a cukrot és a tojásfehérjét, és üveg- vagy porcelántálban habverővel 20-25 percig verjük, amíg kemény, habos lesz.

2. Üvegtálra tálalva, tetejét villával megcifrázzuk, és pár szem gyümölccsel díszítjük. Száraz süteményt adunk hozzá.

Sárgabarackhab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1089 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Sárgabarackhab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
könyvek