Nyersgyümölcs-habok

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 40 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nyersgyümölcs-habok
Eljárások: habverés, turmixolás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg ribizli
vagy
30 dkg málna
vagy
30 dkg eper

Elkészítés:

1. A gyümölcsöket összeturmixoljuk, azonnal hozzáadjuk a cukrot, a rumot, a tojásfehérjét, és üveg- vagy porcelántálban habverővel 20-25 percig verjük, amíg kemény, habos lesz.

2. Üvegtálra tálalva, tetejét villával megcifrázzuk, és pár szem gyümölccsel díszítjük. Száraz süteményt adunk hozzá.

Nyersgyümölcs-habok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1847 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Nyersgyümölcs-habok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
most van szezonja