Raguleves gombával

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg gomba
1 szál gyömbér
igény szerint karalábé
igény szerint zeller
igény szerint tejföl
ízlés szerint pirospaprika
igény szerint petrezselyemzöld
igény szerint fehérrépa
igény szerint sárgarépa
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint majoránna

Elkészítés:

A csirkeaprólékot puhára főzzük, közben zsíron üvegesre pirítunk vöröshagymát és a gomba, valamint zöldségek hozzáadása után kevés vízben az egészet megpároljuk. Ha puha, akkor megszórjuk pirospaprikával, apróra vágott petrezselyemzölddel és ráöntjük a puhára párolt aprólékot. Egy fém teatartóba teszünk gyömbérgyökeret, szerecsendiót, édes köményt és majoránnát, és a levessel főzzük 5-10 percet. Tálaláskor a tányérba 1-1 kanál tejfölre szedjük a levest.

Raguleves gombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1458 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fűszerek könyve
Fűszerek könyve
(Mezőgazdasági Kiadó, 1985)

bővebben...
Kép nélkül
Raguleves gombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fűszerek könyve
Fűszerek könyve
(Mezőgazdasági Kiadó, 1985)

bővebben...
tippek, fortélyok