Gesztenyekrém

| Gesztenyetöltelék receptek
Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 15 perc kezdőknek átlagos ár
Gesztenyekrém
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg mélyhűtött gesztenyemassza
20 dkg vaj
1 evőkanál rum
15 dkg porcukor
1 evőkanál tej

Elkészítés:

1. A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten hagyjuk kiengedni. Háromnegyed részét krumplinyomón átnyomjuk.

2. A vajat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a gesztenyepürét, ezzel is jól kidolgozzuk, és a tejjel hígítjuk, rummal ízesítjük. A megmaradt gesztenyemasszát díszítéshez használjuk.

A hozzávalókból 1 tortához elegendő krémet kapunk.

Gesztenyekrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 27842 alkalommal tekintették meg
szerkesztoseg
2015.05.22 szerkesztoseg
Köszönjük a beküldött képet!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Gesztenyekrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
lexikon