Rázva sült marhahús

Elkészítési idő: 105 perc Munkaidő: 45 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Rázva sült marhahús
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb kígyóuborka
50 dkg kockára vágott bélszín
1 kisebb fej fejes saláta
½ fej lilahagyma
½ teáskanál frissen őrölt fekete bors
½ teáskanál
1 teáskanál kristálycukor
1 evőkanál halszósz
2 evőkanál olaj
4 gerezd apróra vágott fokhagyma

Elkészítés:

1. A bélszínt falat nagyságú kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük a fokhagymával, olajjal, halszósszal, cukorral, sóval, borssal, és jól összekeverjük. Lefedve 60 percen át a hűtőben pácoljuk.

2. A salátát megmossuk, és leveleire szedjük szét. Az uborkát és a hagymát nagyon vékonyan felszeleteljük.

3. Egy vastag aljú wokot nagyon erősen felforrósítunk; 3 adagban beletesszük a marhahúst, és a wokot rázogatva egy fogóval megforgatjuk, míg a hús kívül megpirul, de a közepe még mindig nagyon rózsaszín.

4. A húst egy tál közepére halmozzuk, a salátával, az uborkával és a hagymával körítve azonnal tálaljuk.

Rázva sült marhahús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1155 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Rázva sült marhahús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
twitter