Thai mártogatószósz

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Thai mártogatószósz
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál apróra vágott pörkölt mogyoró
12 és fél dkg kristálycukor
1 evőkanál halszósz
¼ db apróra vágott sárgarépa
1 és ¼ dl víz
dl fehér ecet
1 kisebb apróra vágott piros chilipaprika
1 kisebb hámozott, kimagozott uborka

Elkészítés:

1. Egy kis lábosban elkeverjük a cukrot, a vizet, a fehér ecetet, a halszószt, és a felaprított kis piros chilit.

2. Felforraljuk, majd lassú tűzön, fedő nélkül főzzük 5 percig, vagy míg kissé besűrűsödik. Levesszük a tűzről, és kissé lehűtjük.

3. Belekeverjük az apróra vágott uborkát, a sárgarépát, és az aprított pörkölt földimogyorót.

Thai mártogatószósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1688 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Thai mártogatószósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
vegetáriánus ételek