Csirkemell kecskesajttal és bazsalikommal töltve
Elkészítési idő:
35 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Éles késsel a hosszabb oldaluk felől beleszúrunk a filékbe (vigyázva, hogy ne szúrjuk át), és mindegyikbe tölthető zsebet vágunk, óvatosan, hogy a szélüket ne vágjuk át. Négy egyenlő adagra osztjuk a kecskesajtot, és 3-4 friss bazsalikomlevéllel az így kialakított zsebekbe töltjük. A nyílást fogvájóval vagy hústűvel megtűzzük, majd sóval, borssal megszórjuk a csirkemelleket.
2. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, belefektetjük a megtöltött csirkemelleket, és kis lángon, többször megforgatva, 15-20 perc alatt puhára és aranyszínűre sütjük.
3. Bazsalikomlevelekkel díszítve, melegen tálaljuk.