Keverve sült sertéshús spárgával és tofuval

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg kemény tofu
1 csomó apróra vágott zöldspárga
vagy
1 csomó apróra vágott spárga
3 teáskanál halszósz
3 teáskanál osztrigaszósz
3 evőkanál apróra vágott kínai metélőhagyma
1 db vékonyra szeletelt, kimagozott chilipaprika
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál olaj
1 teáskanál kristálycukor

Elkészítés:

1. A spárgát megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A spárgát egy tűzálló tálba tesszük, annyi forró vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és 3 percig állni hagyjuk; lecsepegtetjük. A tofut falatnyi darabokra vágjuk.

2. Erős lángon felforrósítjuk a wokot; amikor nagyon forró, beleöntjük az olajat, és körbefuttatjuk benne. Beletesszük a fokhagymát, a sertéshúst, és ízlés szerint a chilit, és keverve gyorsan megpirítjuk benne. Amikor a hús megpirult, beletesszük a spárgát és a tofut, és jól összekeverjük.

3. Hozzáadjuk a metélőfokhagymát, az osztrigaszószt, a halszószt, a cukrot, és beleforgatjuk a sertéshúsos keverékbe. Rizzsel azonnal tálaljuk.

Keverve sült sertéshús spárgával és tofuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 385 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Kép nélkül
Keverve sült sertéshús spárgával és tofuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
lexikon