Füstölt paprikás mártogató

Füstölt paprikás dip

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstölt paprikás mártogató
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 nagyobb konzerv, darabolt füstölt pirospaprika
10 dkg zsíros krémsajt
½ teáskanál citromlé
ízlés szerint
ízlés szerint bors
A tálaláshoz:
igény szerint meleg pita

Elkészítés:

1. A paprikát keskeny csíkokra aprítjuk, és tálba szórjuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, egy evőkanál lét a befőttesüvegből vagy konzervdobozból, valamint a citromlét, sóval, borssal ízesítjük, és lazán elkeverjük.

2. Tálalás előtt legalább 60 percre behűtjük.

3. Tálaláskor átkeverjük a masszát, és átkanalazzuk a tálalóedénybe. Meleg pitát kínálunk hozzá.

Füstölt paprikás mártogató
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1279 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha Görög konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az egyszerű, hagyományos ételek találékonyan hasznosítják mindazokat a terményeket, amelyeket a kopár hegyvidék vagy a... bővebben...
Füstölt paprikás mártogató
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha Görög konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az egyszerű, hagyományos ételek találékonyan hasznosítják mindazokat a terményeket, amelyeket a kopár hegyvidék vagy a... bővebben...
ételfotó

Kapcsolódó receptek (füstölt pirospaprika összetevők alapján)