Uborkasaláta mogyoróval és chilivel

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Uborkasaláta mogyoróval és chilivel
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 kisebb kígyóuborka
1 evőkanál chiliszósz
16 dkg apróra vágott pörkölt mogyoró
1 evőkanál halszósz
2 evőkanál fehér ecet
2 teáskanál kristálycukor
½ fej apróra vágott lilahagyma
másfél dkg friss korianderzöld
2 evőkanál pirított fokhagyma
½ teáskanál apróra vágott chilipaprika

Elkészítés:

1. Az uborkákat meghámozzuk, és hosszában félbevágjuk. Egy teáskanállal eltávolítjuk a magokat, majd vékonyan felszeleteljük.

2. Egy kis tálban elkeverjük az ecetet és a cukrot, és addig keverjük, míg a cukor feloldódik. Áttesszük egy nagy tálba, és beleforgatjuk az uborkát, a chiliszószt, a lilahagymát és a koriandert. 45 percig hagyjuk pácolódni.

3. Közvetlenül a tálalás előtt beletesszük a földimogyorót, a fokhagymát, a chilit és a halszószt; könnyedén összeforgatjuk.

Uborkasaláta mogyoróval és chilivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1125 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Uborkasaláta mogyoróval és chilivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
google+