Uborkás joghurtmártás

Raita

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 8 perc kezdőknek olcsó
Uborkás joghurtmártás
Eszközök: kés, keverőtál, reszelő
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db közepes méretű, reszelt kígyóuborka
1 dl joghurt
másfél kávéskanál
3 kávéskanál apróra vágott, friss mentalevél

Elkészítés:

1. Az uborkát félbevágjuk, durva reszelőn lereszeljük, besózzuk és 5-6 percig állni hagyjuk, majd a levét kifacsarjuk.

2. A joghurtot és a mentalevelet a reszelt uborkához keverjük. Kis tálkákban sült húsokhoz kínáljuk.

Uborkás joghurtmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1578 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Uborkás joghurtmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
pinterest