Sopszka saláta

Bolgár saláta

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sopszka saláta
Eszközök: kés, reszelő, salátástál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db szeletelt zöldpaprika
4 db kockára vágott paradicsom
20 dkg feta sajt
1 db Julienre vágott kígyóuborka
1 nagyobb fej vékonyra szeletelt vöröshagyma
2 kávéskanál borecet
1 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megtisztított zöldpaprikát metéltre, a paradicsomot kockákra vágjuk, a jól megmosott uborkát gyufaszál vékonyságúra szeleteljük.

2. A megtisztított hagymát először félbevágjuk, majd hajszálvékonyan felszeleteljük.

3. Az egészet összekeverjük, kicsit megsózzuk, az ecettel és az olajjal megöntözzük, s legalább egy óra hosszat állni hagyjuk.

4. A sajt felét kockára vágjuk, és a zöldfélék közé keverjük, másik felét óvatosan lereszeljük, és a saláta tetejére szórjuk.

Sopszka saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2215 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Sopszka saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
recepttár