Töltött paprika kínai módra

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Töltött paprika kínai módra
Adag: 6 főre (24 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db paprika
50 dkg nyers garnélarák
30 dkg sovány darált sertéshús
1 evőkanál földimogyoró-olaj
2 teáskanál száraz sherry
1 teáskanál
3 szál apróra vágott újhagyma
3 evőkanál finomra vágott vízigesztenye
3 teáskanál szójaszósz

Elkészítés:

1. Összekeverjük a megtisztított és finomra aprított nyers garnélát, a darált sertéshúst, a sót, a finomra aprított újhagymát, a finomra aprított vízigesztenyét, a szójaszószt és a száraz sherryt.

2. A paprikákat hosszában 3-4 részre vágjuk, a magokat és az ereket eltávolítjuk. A paprikacikkeket megtöltjük, és félbevágjuk.

3. Egy wokban felhevítjük az olajat. A paprikadarabokat adagonként közepes-magas hőfokon 3-4 percig sütjük, vagy míg jól megbarnulnak. Megfordítjuk, és további 3 percig sütjük. Ugyanezt megismételjük a többi darabbal. Azonnal tálaljuk.

Töltött paprika kínai módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1982 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Töltött paprika kínai módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
twitter