Zöldfűszer-olaj

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldfűszer-olaj
Adag: 1 adag (0.4 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 evőkanál apróra vágott, friss zöldfűszer
néhány ág friss zöldfűszer

Elkészítés:

1. Az olajat vastag aljú serpenyőben megforrósítjuk, majd az aprított zöldfűszert beleöntve a tűzről lehúzzuk. 5 napig állni hagyjuk.

2. Alaposan kimosott üvegbe átszűrjük, és néhány szál friss zöldfűszerágat áztatunk bele.

3. Az üveget lezárjuk, és hideg helyen tároljuk.

Bazsalikom, tárkony vagy zsálya a legjobb az olajba, de más zöldfűszerrel is kísérletezhetünk.

Zöldfűszer-olaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2746 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Zöldfűszer-olaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
ételfotó