Sült mázas kolbász

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc kezdőknek átlagos ár
Sült mázas kolbász
Eljárások: grillezés, kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg nyers kolbász
A mázhoz:
8 dkg barna cukor
1 kávéskanál mustár
2 evőkanál paradicsomlé

Elkészítés:

1. A kolbászokat olajjal megkent, forró rostra vagy faszenes grillező rostélyára fektetjük, és alufóliával letakarjuk.

2. A vastag kolbászt 15-20 percig, a vékonyat 10-15 percig sütjük.

3. A mázhoz a cukrot a mustárral meg a paradicsomlével simára keverjük, és kevergetve addig melegítjük, amíg a cukor felolvad. Sütés közben a kolbászt ezzel a mázzal kenegetjük.

Sörben párolt sült kolbász: a kolbászokat sütés előtt megszurkáljuk, és egy serpenyőbe tesszük. Leöntjük 3 rész sör és 1 rész víz keverékével, és közepes lángon, lassan gyöngyözve, félig megfőzzük. Majd kivesszük, lecsepegtetjük, és a fentiek szerint grillezzük.

Sült mázas kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2296 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Sült mázas kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
most van szezonja