Scsevabcsicsa

Csevap, Csevapcsicsa

| Scsevabcsicsa receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Scsevabcsicsa
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 fej reszelt vöröshagyma
4 gerezd zúzott fokhagyma
1 kávéskanál szárított majoránna
1 kávéskanál őrölt köménymag
1 mokkáskanál őrölt szegfűbors
1 késhegynyi szódabikarbóna
2 evőkanál olaj
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A darált húst összegyúrjuk a megtisztított, lereszelt vöröshagymával és a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel meg a szódabikarbónával, és ujjnyi kolbászkákat formázunk belőle.

2. Olajjal megkent faszenes grill rostélyán vagy rostlapon pirosra sütjük, és tálra szedve megöntözzük az olajjal.

Friss, puha kenyér és tisztított lilahagyma illik hozzá.

Scsevabcsicsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4000 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Scsevabcsicsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
szótár