Roston sült hamburger

Roston sült húspogácsa

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Roston sült hamburger
Adag: 8 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db tojás
1 evőkanál chiliszósz
1 kiskanál currypor
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
vagy
2 gerezd reszelt fokhagyma
2 fej apróra vágott vöröshagyma
vagy
2 fej reszelt vöröshagyma
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A hagymát és a fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon apróra felvágjuk. A többi hozzávalóval összegyúrjuk, 8 húspogácsát formázunk, letakarjuk, 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

2. Forró, olajozott rostélyra fektetve a pogácsák mindkét oldalát 3-5 percig sütjük. Tetszés szerinti körettel - pirított zsemlével, sült krumplival, salátával - tálalhatjuk.

Ha a roston sült hamburgert sajttal készítjük szükségünk lesz 4 vékony szelet sajtra is, amit akkor teszünk a húsra, amikor egyik oldala már megsült, és a pogácsát megfordítjuk.

Roston sült hamburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 999 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Roston sült hamburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
lexikon