Garnélás táska
Gow gees



Elkészítés:
1. Egy tálban összekeverjük a megtisztított és apróra vágott nyers garnélát, a frissen reszelt gyömbért és a felaprított vízigesztenyét.
2. Simára keverjük a kukoricalisztet a szezámolajjal, a szójaszósszal, a porcukorral, egy kis sóval és borssal, és a garnélához keverjük.
3. Egyszerre 1 gow gee tésztalappal dolgozva a közepére teszünk 1 púpozott teáskanál keveréket, és a széleit félkör alakban összenyomjuk. A sarkait lefelé csavarjuk, hogy félhold alakú legyen.
4. Egy bambusz vagy fém párolóbetét alját kibéleljük kör alakú sütőpapírral. A gow gee táskákat elrendezzük a papíron, ügyelünk arra, hogy ne érjenek egymáshoz (lehet, hogy adagonként kell megpárolnunk). Lefedve 8 percig pároljuk. Azonnal tálaljuk.