Süllő zöldpetrezselyemmel

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db süllő
50 dkg burgonya
1 csipet
10 dkg margarin
2 szál fehérrépa
2 szál sárgarépa
igény szerint zsemlemorzsa

Elkészítés:

1. A süllőket kifilézzük, és megfelelő darabokra vágjuk. Csontjából és a zöldségekből alaplevet főzünk. A filéket rövid ideig a leszűrt alaplében főzzük, majd kiemelve margarinnal megkent tűzálló tálba helyezzük.

2. Tetejét megszórjuk zsemlemorzsával, vágott petrezselyemmel. Margarint teszünk rá, és forró sütőben 5-10 perc alatt megpirítjuk. A halfiléket tányérra helyezzük, vajjal meglocsoljuk, és mellé petrezselyemmel megszórt főtt burgonyát adunk.

Nagyon aromatikus és igen testes, meglehetősen száraz fehérbor illik hozzá.
Süllő zöldpetrezselyemmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 393 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról
Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról
(Vince Kiadó, 2009)

A könyv szerzője 1950-től 1981-ig, nyugdíjba vonulásáig folyamatosan a vendéglátás különböző területein dolgozott. Az első magyar ételgyárban konyhai munkásként kezdte, és a Taverna Vendéglátó Vállalat vezérigazgatói... bővebben...
Kép nélkül
Süllő zöldpetrezselyemmel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról
Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról
(Vince Kiadó, 2009)

A könyv szerzője 1950-től 1981-ig, nyugdíjba vonulásáig folyamatosan a vendéglátás különböző területein dolgozott. Az első magyar ételgyárban konyhai munkásként kezdte, és a Taverna Vendéglátó Vállalat vezérigazgatói... bővebben...
hírlevél