Mediterrán mártás

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mediterrán mártás
Adag: 0.25 liter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
4 gerezd zúzott fokhagyma
12 db szárított, olajban eltett paradicsom
½ csokor apróra vágott petrezselyemzöld
8 evőkanál pirított zsemlemorzsa
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A napon szárított paradicsomot lecsöpögtetjük, majd felaprítjuk.

2. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát.

3. Másik serpenyőben, ugyancsak olajon aranysárgára pirítjuk a zsemlemorzsát. Tálba tesszük, hozzáadjuk a napon szárított paradicsomot és összekeverjük. Belekeverjük a fokhagymát is.

4. Fogyasztás előtt adjuk hozzá a felaprított petrezselymet.

5. Főtt tésztába keverve vagy burgonyagnocchira csöpögtetve fogyasztjuk.

Mediterrán mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2552 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Mediterrán mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
recepttár