Pesto

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pesto
Adag: 1 adag (0.25 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 dkg reszelt parmezán sajt
4 evőkanál fenyőmag
2 dkg kemény, reszelt juhsajt
vagy
2 dkg reszelt pecorino sajt
másfél dl extraszűz olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 nagyobb csokor friss, apróra vágott bazsalikom
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kissé felaprított friss bazsalikomleveleket robotgépbe tesszük, hozzáadjuk a kétféle reszelt sajtot, a szétnyomott fokhagymát és a fenyőmagot. Sima krémmé keverjük.

2. Vékony sugárban csorgatjuk hozzá az olajat, állandó keverés mellett. Sóval ízesítjük.

3. Főtt tésztába keverve vagy burgonyagnocchira csöpögtetve fogyasztjuk.

Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1492 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
hírlevél