Mexikói gazpacho

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mexikói gazpacho
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb érett avokádó
2 nagyobb érett paradicsom
1 gerezd fokhagyma
4 szál zöldhagyma
2 dl víz
1 db zöldcitrom leve
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ csokor petrezselyem
ízlés szerint friss bazsalikomlevél
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az avokádót hosszában félbevágjuk, a magot kiemeljük, húsát kiskanállal kikaparjuk. Villával összetörjük, tálba tesszük, meglocsoljuk a zöld citrom levével.

2. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, majd robotgépbe tesszük. Hozzáadjuk az avokádót, a feldarabolt zöldpaprikát, a meghámozott uborkát, a zöldhagymát, a fokhagymát, a petrezselymet és a friss bazsalikomleveleket.

3. Sima krémmé keverjük, felöntjük a vízzel és az olajjal. Összeturmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és 120 percre hűtőszekrénybe helyezzük. Hűtve tálaljuk.

Mexikói gazpacho
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1273 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Mexikói gazpacho
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
twitter