Hideg uborkaleves

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hideg uborkaleves
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dl joghurt
4 evőkanál hideg víz
1 gerezd fokhagyma
4 szál zöldhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint apróra vágott menta
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az uborkát meghámozzuk és lereszeljük. Nagy tálba tesszük. Felöntjük a joghurttal.

2. Belekeverjük a zúzott fokhagymát, a zöldjével együtt felaprított zöldhagymát, a sót, a borsot, 4 evőkanál hideg vizet és a frissen vágott mentaleveleket.

3. Műanyag fóliával lefedve 180 percre hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek.

Hideg uborkaleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1388 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Hideg uborkaleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
twitter