Minestrone zöldbabbal és burgonyával

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Minestrone zöldbabbal és burgonyával
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg zöldbab
50 dkg burgonya
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
5 dl víz
2 gerezd fokhagyma
1 szál szárzeller
5 db paradicsom
ízlés szerint friss bazsalikomlevél
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott, felnegyedelt paradicsomot és addig főzzük, amíg a paradicsom összeesik.

2. Hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a darabokra tördelt zöld hüvelyű babot és a felkarikázott szárzellert. Sózzuk, és fedő alatt 10 percig pároljuk.

3. Felöntjük a vízzel, belekeverjük a csíkokra vágott friss bazsalikomleveleket, és puhára főzzük.

Minestrone zöldbabbal és burgonyával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1477 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Minestrone zöldbabbal és burgonyával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
ételfotó