Minestrone babbal és spagettivel

Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Minestrone babbal és spagettivel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szem burgonya
10 dkg zöldbab
25 dkg spagetti
25 dkg konzerv tarkabab
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
15 dl víz
1 fej hagyma
2 kisebb szál sárgarépa
½ kis fej karfiol
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és 5 percig pároljuk.

2. Felöntjük a víz harmadával, sóval, borssal ízesítjük. Felforraljuk, majd kis lángon 15 percig főzzük.

3. Felöntjük a maradék vízzel. Belekeverjük a lecsöpögtetett konzerv tarkababot és a darabokra tördelt spagettit. További 10 percig főzzük.

4. Frissen őrölt borssal fűszerezzük. Ízlés szerint olajjal meglocsoljuk.

Minestrone babbal és spagettivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1455 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Minestrone babbal és spagettivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
most van szezonja