Rizs kesudióval

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rizs kesudióval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 dkg pirított kesudió
20 dl víz
2 evőkanál olaj
2 evőkanál tejszín
1 gerezd fokhagyma
4 evőkanál fenyőmag
ízlés szerint
ízlés szerint petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A rizst sós vízben 15-18 perc alatt megfőzzük. Lecsöpögtetjük, tálba tesszük, összekeverjük 1 evőkanál olajjal, és teljesen kihűtjük.

2. A maradék, megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát.

3. Hozzáadjuk a fenyőmagot és a durvára vágott, sózott kesudiót. 1-2 percig kevergetve pirítjuk.

4. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk, majd a rizsre öntjük.

5. Ízlés szerint hidegen vagy melegen kínáljuk.

Rizs kesudióval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1516 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Rizs kesudióval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
google+