Tonhalas rizssaláta avokádóval

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tonhalas rizssaláta avokádóval
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg konzerv tonhal
½ csokor petrezselyemzöld
1 maréknyi rukkola
1 db citrom leve
1 db érett avokádó
vagy
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A rizst a szokásos módon, kétszeres mennyiségű sós vízben megpároljuk.

2. A tonhalat a léből kivesszük, lecsöpögtetjük, villával kissé szétnyomkodjuk. Levét kikeverjük a citrom levével, sóval, borssal.

3. A meghámozott avokádót vékonyan felszeleteljük, citromlével meglocsoljuk.

4. A rizst tálba tesszük, hozzáadjuk a tonhalat, az avokádót, a lecsöpögtetett mozzarella golyókat, a felaprított rukkola levelet és a petrezselymet.

5. Leöntjük a mártással, és 10 percig állni hagyjuk.

Tonhalas rizssaláta avokádóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1649 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Tonhalas rizssaláta avokádóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
hírlevél