Zöldcitromos hagymasaláta

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldcitromos hagymasaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 teáskanál zöldcitromhéj
1 evőkanál zöldcitromlé
2 kisebb fej vékonyra szeletelt lilahagyma
2 kisebb hegyes, vékonyra szeletelt erős paprika
1 evőkanál friss, apróra vágott korianderzöld
2 teáskanál barna cukor

Elkészítés:

1. Közepes tálban jól összekeverjük a vékony szeletekre vágott lilahagymát, a zöldcitromlevet, a barna cukrot, az apróra vágott, friss korianderleveleket, a reszelt zöldcitromhéjat és a vékony szeletekre vágott, hegyes erős paprikát.

2. Lefedjük, majd 15-20 percre hűtőszekrénybe tesszük, s csak ezután tálaljuk.

Zöldcitromos hagymasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1393 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Klasszikus curryételek Klasszikus curryételek
(Vince Kiadó, 2000)

Ebben a kis receptkönyvben szinte az összes klasszikus curryétel megtalálható, Indiából, Thaiföldről, Malajziából, Burmából és Indonéziából válogatva. Az ételeket kiegészítettük néhány "hagyományos" nyugati curryval is,... bővebben...
Zöldcitromos hagymasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Klasszikus curryételek Klasszikus curryételek
(Vince Kiadó, 2000)

Ebben a kis receptkönyvben szinte az összes klasszikus curryétel megtalálható, Indiából, Thaiföldről, Malajziából, Burmából és Indonéziából válogatva. Az ételeket kiegészítettük néhány "hagyományos" nyugati curryval is,... bővebben...
hírlevél