Rizs rákhússal

Elkészítési idő: 65 perc Munkaidő: 50 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Rizs rákhússal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg főtt rákhús
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
5 dl víz
½ csokor mentalevél
3 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.

2. Hozzáadjuk a rizst, 2 percig kevergetve pirítjuk. Megszórjuk az apróra vágott mentalevéllel és felöntjük a vízzel. Sóval, borssal ízesítjük.

3. Fedő alatt megpároljuk, belekeverjük a főtt rákhúst, és kis lángon összemelegítjük.

4. Jó adag frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.

Rizs rákhússal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1575 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Rizs rákhússal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
szólj hozzá, értékelj