Vörös csirkesaláta káposztával



Elkészítés:
1. A csirkemellet több helyen bevágjuk, és a currykrémet beledörzsöljük a vágásokba. Letakarjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük.
2. A csirkemellet vastag aljú vagy öntöttvas serpenyőben, közepes lángon, egyszer-kétszer megforgatva 5-6 percig sütjük, amíg teljesen átsül. Melegen tartjuk.
3. Wokban vagy nagy serpenyőben felforrósítunk 1 evőkanál olajat, a kínai kelt, a pak choit meg a kelkáposztát hozzáadjuk, és keverve pirítva sütjük, amíg összeesik. Hozzáadjuk a maradék olajat, a mogyoróhagymát meg a fokhagymát, és keverve addig sütjük, amíg megpuhul, de még nem pirul meg. Hozzáadjuk az ecetet, a chiliszószt és a szójaszószt. Levesszük a tűzről.
4. A káposztát szétosztjuk 4 tányéron. A csirkemellet felszeleteljük, elrendezzük a káposztán, majd meglocsoljuk a forró lével. Azonnal tálaljuk.