Fűszeres pirított sertésvagdalt



Elkészítés:
1. Az olajat felforrósítjuk egy nagy serpenyőben vagy előmelegített wokban. Hozzáadjuk a fokhagymát, a mogyoróhagymát meg a gyömbért, és 2 percig keverve pirítjuk. Beletesszük a húst is, és keverve sütjük, míg aranybarnára pirul.
2. Hozzákeverjük a halszószt, a szójaszószt, a currykrémet meg a citromleveleket, és nagy lángon még 1-2 percig keverve pirítjuk.
3. Beletesszük a darabolt paradicsomot, és időnként megkeverve 5-6 percig főzzük. Belekeverjük az apróra vágott koriandert, és ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük.
4. A frissen kifőtt tésztára halmozva, forrón tálaljuk, korianderlevelekkel és újhagymacsíkokkal díszítjük.