Pirított bárány mentával



Elkészítés:
1. Az olaj felét felforrósítjuk egy előmelegített wokban vagy egy nagy serpenyőben. A fokhagymát és a chilit addig sütjük benne, míg megpuhul. Kivesszük, és félretesszük. A wokba tesszük a vöröshagymát, és kb. 5 percig sütjük benne, amíg megpuhul. Kivesszük, és külön félretesszük.
2. A maradék olajat felforrósítjuk a wokban. Beletesszük a currykrémet, 1 percig sütjük. Hozzáadjuk a bárányhúst (bélszínt), ha szükséges, több adagban, és adagonként 5-8 percig keverve sütjük, amíg teljesen átsül és puha lesz.
3. A vöröshagymát visszatesszük a wokba, hozzáadjuk a bébikukoricát, az újhagymát, a mentát és a halszószt. Gyakran megkeverve átforrósítjuk. A fokhagymával és a chilivel meghintjük, és rizzsel tálaljuk.